Hangmasszázs

2778

A hangmasszázsról

A hangmasszázs egyéni foglalkozás. Előzetes bejelentkezés alapján.

A hangmasszázs díja: 8.000 ,-

Tevékenységem alapja a Peter Hess-féle hangterápiás módszer.

Peter Hess német fizikus Indiában kutatta a rezgések hatásait disszertációjának megírása előtt. Ott ismerkedett meg a tibeti hangtálakkal és dolgozta ki a Peter Hess féle hangterápiás módszert, melyet mostanra szerte a világban alkalmaznak.

Hogyan hat a hangmasszázs:
A hangmasszázs egyéni foglalkozás keretében zajlik. A kezelés időtartama kb. 50 perc. 1-2 alkalom alapvetően az azonnali stressz oldást szolgálja, 5-6 alkalom után már érezhető a tartós hatás: erősödik az immunrendszer, az öngyógyító folyamatok aktivizálódnak, az energia háztartás újrarendeződik és javul a szervezet anyagcseréje. Ezen felül kiegyensúlyozottá válik az ember, kreativitása, problémamegoldó képessége javul, stb. A hangmasszázs során a hangtálakat a test különböző részeire helyezem filcütővel megszólaltatom, ami különleges hangélményt nyújt. A tálak átadják rezgéseiket a testnek és beindítják ezáltal a pozitív testi és lelki folyamatokat.

Testünk 70-80%-a víz. A víz nagyon jól vezeti a hangokat. Az ember a születése előtti hónapokban az anyaméh védett üregében vízzel körülvéve fejlődik. Így találkozik először a világgal. Már a fejlődő embrióhoz, magzathoz is a víz közvetítésével jutnak el a hangok, elmosódva, visszhangozva.  Ezekben a hónapokban teljes védettségben és biztonságban érezzük magunkat. Itt alakul ki az ősbizalom, mely összekapcsolódik az itt megélt, megtapasztalt dolgokkal. A hangterápiának az a célja, hogy az embert visszavezesse ehhez az ősbizalomhoz a hangok segítségével.

Ha később gyermekként, vagy felnőttként meghalljuk a tálak hangját, felsejlik bennünk az anyaméh biztonságos érzése.

A tálak hatása kettős. Hat fizikailag, ugyanis a rezgések bőrünkön át behatolnak testünkbe, ott továbbrezegnek és oldják a blokkokat. Hat ugyanakkor a tálak hangja, mely széles felhang tartománnyal bír és gyorsan mélyen ellazult állapotba juttat minket.

A hangtál rezgései létezésünk minden szintjén harmóniát teremtenek. Erőteljes öngyógyító folyamatokat indítanak el, tisztítanak, energiával töltenek fel. A kezelés után nyugodt, kiegyensúlyozott állapottal térhetsz vissza a napi életbe, mely egy jó darabig ellenállóvá tesz a feszült helyzetekkel szemben.

A kezelések nem ajánlottak epilepsziás betegek, szívritmus szabályozóval élők számára, a terhesség első három hónapjában és lázas, gyulladásos állapot esetén.

Képtalálat a következőre: „tibeti hangtálak”